Over Ons

Een betrouwbare boekhouding in slechts een paar stappen!

Administratiegemak is een initiatief van Gerwin Koning, eigenaar van accountancy en dienstverleningsonderneming GEKO Finance (Oosterwolde, FR). Jaren geleden droomde hij van een eigen zaak, met eigen klanten die hij kon helpen met zijn expertise. Die droom maakte hij waar. “Als accountant en financieel specialist is het nu mijn doel om voor klanten dat werk te doen, wat deze ondernemers te tijdrovend of lastig vinden. Zij hebben dan hun handen echt vrij om verder te werken aan hun droom”, aldus Koning. 

Noem een lastige administratieve klus: Salarisadministratie, belastingaangiftes en natuurlijk jaarrekeningen. Samen met Administratiegemak kunt u het aan! Onder het motto´ service, betrokkenheid en kwaliteit´ levert Administratiegemak ondersteuning op maat.

“Veel startende ondernemers voeren eerst zelf hun administratie, vaak uit kostenoverweging. Het lijkt goedkoper, omdat
ze geen boekhouder in dienst hoeven te nemen. In de praktijk blijkt het voeren van de eigen administratie  echter tijdrovend en levert het veel ergernis op”, aldus Koning. “Hier zijn ze geen ondernemer voor geworden. Ze willen dat doen waar ze goed in zijn”. 

Koning ziet bij zijn klanten onbedoeld soms chaos ontstaan: “De boekhouding wordt vaak op het laatste moment bijgewerkt. Inzichten, bijvoorbeeld voor het berekenen van beschikbare budgetten voor personeel of advertenties, ontbreken op het moment dat ze er moeten zijn. Ik begrijp dat wel, dat het tot het laatste moment blijft liggen. Ze hebben hun hoofd bij andere dingen. We dromen ook een beetje met hen mee. Maar als de realiteit van alledag aan de deur klopt, kunnen wij ze een handje helpen”.

“Het gemak van een schoenendoos plús de betrouwbaarheid van een financieel expert”

Offerte op maat

Administratiegemak speelt op deze behoefte in. Door het slim inzetten van nieuwe communicatietechnologie wordt de boekhouding een fluitje van een cent. Het werk blijft beperkt tot het simpelweg inscannen van bonnen en facturen. “Dat kost je hooguit een uurtje per week, wij doen de rest”. Zo kun je als ondernemer snel en tegen lage kosten de administratie laten verwerken. 

Een team van specialisten van Administratiegemak zorgen voor de belastingaangiften, eventueel een maandrapportage en de jaarrekening. Een hele zorg minder. De administratie wordt in marktconforme pakketten verwerkt. Administratiegemak werkt met Twinfield en Exact Online.

“De dienstverlening van Administratiegemak kan net zo ver gaan als de ondernemer dat wenst. We kunnen de salarisstroken verwerken, maar we kunnen ook adviseren bij het toepassen van de CAO”. U krijgt altijd een offerte op maat.

Uw droom, onze missie

Online offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen met je contact op om een offerte op maat te maken.